Vacances a la tardor al càmping

Vacances a la tardor al càmping

Quan arriba la tardor a molta gent si treuen les ganes d’agafar vacances, entre el mal temps, el fred i les pluges, només ve de gust quedar-se a casa. Tot i que molts campinstes volen aprofitar la seva autocaravana tot l’any, per això, càmpings com a Càmping Lava estan oberts els 365 dies de l’any perquè difrutis del teu temps lliure com mai.

Perquè viatjar a la tardor al càmping Lava?

  • Activitats: Les activitats que es poden fer amb nosaltres també estan disponibles durant aquesta època. A més a més, conèixer la Fageda a la tardor és una de les activitats més famoses del lloc a causa dels colors que creen un paisatge únic i espectacular. Gaudeix de la zona en carruatge, cavall, fent senderisme o amb bicicleta.
  • Temperatura: malgrat la baixada de temperatures encara no es pateix aquest fred d’hivern ni la calor aclaparadora de l’estiu. Es poden realitzar un munt d’activitats a l’aire lliure.
  • Insectes: gaudeix del teu temps de relax sense els mosquits emprenyadors i les seves desagradables picades. Les temperatures fredes allunyen als insectes deixant-nos gaudir de les vacances.
  • Sense multituds: aquesta època és ideal per a aquells que odien les aglomeracions. Els allotjaments en bungalows, acampades i zones de pernocta estan molt menys plenes que en l’època estival. Podràs gaudir de tots els espais del càmping Lava, excursions i activitats sense massa afluència.
  • Temps de bolets: si ets un aficionat a collir bolets, aquesta és la millor època. Podràs descobrir-los per la zona i organitzar una sortida amb els teus amics i família i trobar-ne dels diferents tipus que hi ha per la zona.

Venir a la tardor al càmping Lava és una autèntica delícia, gaudeix d’un paisatge únic i uns dies inoblidables. Allotja’t en un dels nostres bungalows de fusta, o si prefereixes envoltar-te en un ambient medieval queda’t en un dels nostres allotjaments a Santa Pau, t’encantarà..

Aquesta tardor càmping Lava