Vacances al camping

Vacances al camping

Un forma diferent i divertida és passar les vacances amb un càmping, avui dia hi ha una gran diversitat de càmpings tant de costa com de muntanya on gaudir d’unes bones vacances.

El fet d’estar a l’aire lliure i envoltat de natura és un dels principals atractius del Càmping Lava però sense oblidar-nos de les comoditats que avui dia exigim, podem gaudir del càmping des d’una tenda fins els bungalows equipats com si d’una habitació d’hotel es tractés.

Els càmpings han evolucionat molt des de els seus inicis on només eren prats on plantar la tenda i passar-hi la nit, avui en dia disposen d’una gran varietat de serveis com piscina, bar, restaurant, connexió wifi a internet, instal·lacions esportives, zones infantils, supermercat etc.. i també ens ofereixen una gran varietat de activitats per totes les edats com zumba, disco, karaoke, tallers de cuina, cinema i excursions.

Al Càmping Lava situat al bell mig del parc natural de la zona volcànica de la Garrotxa disposem tan de parcel·les per anar-hi amb tenda i caravana com bungalows amb capacitats de 4, 6 i 10 places i també us podem oferir al bell mig del poble de Santa Pau l’Hostal el Fesol amb unes habitacions còmodes i el  Hotel Casa dels Poetes un petit hotel amb unes habitacions que no us deixaran indiferent.