Viatjar amb Mascotes

Viatjar amb Mascotes

Viatjar amb la teva mascota és tot un repte a Espanya, ja que hi ha molts establiments que no accepten animals. Una opció per a tots aquells que vulguin viatjar amb el seu gos és allotjar-se en càmpings.

Normalment solen acceptar gossos, sense cap tipus de cost. Sobretot, si és a la zona d’acampada. Una destinació genial per als gossos són aquells entorns on es respira natura i els animals poden córrer i fer excursions al costat dels seus amos.

La zona de la Garrotxa és ideal per fer sortides al costat de la teva mascota, compartint activitats amb la família, amics, la teva parella o només amb el teu gos. Una excursió que no et pots perdre és la visita a Santa Pau, un petit poble medieval amb molt d’encant, on s’ofereix una cuina típica de la zona.

A més, pots visitar diversos volcans a les rodalies d’Olot. Un entorn únic i sorprenent, on es poden realitzar diferents activitats en família. D’altra banda, una sortida obligatòria si estàs a la zona, és anar a passejar per la Fageda d’en Jordà. Una zona de bosc peculiar plena de fagedes altes.

Normalment les fagedes solen néixer zones altes de muntanya, però gràcies a que reposen sobre un mantell de terra volcànica, podem gaudir d’ells en aquesta bonica zona de bosc.