Vine a Camping Lava i coneix tots els benèficis de la naturalesa

Vine a Camping Lava i coneix tots els benèficis de la naturalesa

Oblida’t dels cotxes, sorolls d’obres, edificis enormes, la rutina del dia a dia de la ciutat, transport públic, estrès, horaris… nosaltres et proposem un pla que no pots rebutjar: envoltar-te de la naturalesa. Saps tots els beneficis que pots aconseguir? Sobretot, la teva ment i el teu cos ho agrairan. Nosaltres coneixem molt bé tots aquests avantatges, per això volem que tu també els experimentis. La millor forma de fer-ho és al nostre parc natural.

 

Beneficis de la naturalesa:

  • Digues adéu a l’estrès i el cansament mental: practicar esport a l’aire lliure, encara que només siguin 5 minuts a naturalesa, repercuteix positivament en l’ànim i augmenta l’autoestima. Però no només passa si fas esport, ja que passejar o contemplar durant una estona els paisatges, elimina el cansament mental i redueix de manera considerable l’estrès acumulat.
  • Redueix l’agressivitat: està comprovat que les persones envoltades d’un entorn natural són menys agressives i tenen una irritabilitat inferior que aquells que viuen a les grans ciutats.
  • Millora les al·lèrgies: la contaminació que hi ha als espais urbans afecten al nostre organisme. Quan estem envoltats de natura, els arbres renoven contínuament l’aire reduint així la contaminació, i provocant una millora en algunes al·lèrgies o casos d’asma.
  • Augmenta la concentració: recents estudis demostren que estar en un ambient natural envoltat d’arbres i muntanyes provoca al cervell un canvi electroquímic afavorint la concentració i la imaginació.
  • Millora de l’activitat física: realitzar esports en aquest tipus d’entorn millora la salut. L’esforç que fas corrent per la muntanya o per diferents rutes és un exercici més intens i positiu per al nostre cos.

 

Al Camping Lava som coneixedors de tots els beneficis que aporten els entorns naturals i a més a més, tenim la sort de poder-los gaudir sempre. Per això volem que també els coneguis. Tenim un munt d’activitats preparades, perquè conviure amb els animals i la natura sigui el més important del dia