Vine i relaxat a Càmping Lava

Vine i relaxat a Càmping Lava

Si estàs pensant a fer una escapada, però et trobes amb l’inconvenient que les mesures que s’han de portar a terme t’impedeixen desconnectar uns dies, no et preocupis perquè nosaltres et proposem un pla alternatiu.

Ara mateix és un moment difícil per fer una escapada, per això has de saber que només la podràs fer entre setmana, i per això t’expliquem les opcions que disposes per fer-ho. En primer lloc tens l’opció d’anar a allotjar-te a algun hotel i passar allà alguns dies, però no podràs fer molt turisme. En segon lloc, tens l’opció de llogar un apartament, en el qual podràs estar com a casa teva i tampoc podràs fer molta cosa. I en tercer lloc i l’opció més recomanada és venir a Càmping Lava, relaxar-te i desconnectar amb la pau, la calma i la tranquil·litat que ens acompanya en aquesta època.

5 motius per fer una escapada en càmpings

  1. Els càmpings són recintes molt grans que estan tancats. Per tant el risc de contagi és mínim.
  2. Tens el teu propi espai, ja sigui una parcel·la per caravana, un bungalow o un lodge.
  3. Pots realitzar activitats d’oci tranquil·lament, com per exemple esport, fer un menjar amb la família a la part de barbacoes, visitar boscos i camps, fer activitats amb monitors, etc.
  4. Els mesos de novembre i desembre són mesos tranquils. Això és un factor molt bo si el que busques és relaxar-te uns dies i no vols trobar-te amb molta gent per evitar riscos de contagi per la pandèmia.
  5. Igual que els altres negocis, els càmpings, han de seguir les normes de seguretat i higiene, per tant estaràs molt segur.

Com veus anar de càmping durant els mesos vinents és la millor forma de desconnectar. Si de veritat t’interessa et convidem a fer que visitis la nostra pàgina on veuràs totes les activitats que podràs fer al nostre càmping, els serveis que oferim i les opcions per allotjar-te.

En el nostre càmping tens l’opció d’allotjar-te en lodges i bungalows, que evidentment estan esterilitzats, o tens l’opció de portar una caravana o autocaravana i reservar la teva parcel·la. Quant a activitats, tens la zona de barbacoes, la granja interactiva, el Lava Parc (perfecte pels nens), el xiringuito i podràs fer activitats amb monitors. Si vols fer activitats fora del càmping tampoc hi ha problema, ja que Activitats Garrotxa s’encarrega d’organitzar-les perquè gaudeixis d’unes fantàstiques jornades.

I per últim, comptem amb el servei TAKE AWAY al restaurant Lava, per tant no t’hauràs de preocupar pel menjar. Només hauràs de realitzar la comanda i passar-la a recollir, i si vols pots menjar en una zona habilitada que hi ha al nostre càmping amb taules de pícnic, que compleixen amb la normativa de seguretat.