Viu el Nadal a Càmping Lava

Viu el Nadal a Càmping Lava

El Nadal és una de les èpoques de l’any més especials, un moment de felicitat pels més petits de la casa i d’ambient familiar. Aquest any és un Nadal especial, vivim en una situació d’estrès constant amb la pandèmia i sembla difícil poder desconnectar i relaxar-se uns dies per tornar més forts. Càmping Lava ofereix l’oportunitat de viure una experiència per trobar la calma amb totes les mesures d’higiene i seguretat. Viure el Nadal a Càmping Lava significa viure una experiència entranyable, gaudint de la natura en família, respirant aire pur amb activitats d’oci a la Garrotxa, i desconnectar de la rutina i de la situació que patim actualment.

Tenim a la teva disposició parcel·les, bungalows i lodges amb els que podràs aprofitar les promocions que tenim a la teva disposició per a gaudir del Nadal en família i amb tranquilitat.

La Nit de Cap d’any és també una data molt especial. Des del Lava us animem a passar amb nosaltres aquest aconteixement important amb totes les mesures de seguretat i higiene COVID-19. Una data per demanar els millors desitjos de salut i benestar pel nou any en un entorn natural únic i molt familiar.

La Nit de Reis és la més màgica de l’any. Per celebrar-la rebrem la visita del patge reial que recollirà les cartes dels nens, sempre respectant totes les mesures de seguretat i higiene pertinents per gaudir d’aquesta jornada amb seguretat.

Viu el Nadal al Lava amb totes les mesures d’higiene i seguretat. Comparteix aquestes dates tan especials en família al nostre càmping, respirant aire pur i gaudint de la natura.