Zona acampada a la Garrotxa | Cámping Lava a la Garrotxa
972 680 358 - 635 64 07 78 - reserves@campinglava.com

Zona acampada i parcel·les

Zona d’acampada i parcel·les

Càmping Ecològic Lava dins del Parc Natural i la Fageda a Santa Pau

Zona acampada a la Garrotxa, parcel·lada per caravanes i autocaravanes amb toma de llum de 10A, d’uns 75m2 cada una. Terra d’herba i arbres frondosos. Amb molta ombra. Un dels càmpings a la Garrotxa més acollidors i amb més encant.

A les instal·lacions del Càmping Ecològic Lava comptem amb un total de 160 parcel·les. Et convidem a descobrir els volcans de la Garrotxa i les seves curiositats. Vine a fer un passeig a cavall per la Fageda, la ruta del carrilet a la Garrotxa o visita la Fageda d’en Jordà en carruatge.

Amb possibilitat de temporades tan mesos temporada baixa com trimestres o be tot l’any. Càmping a prop d’Olot ideal per unes vacances en família.

Per la zona d’acampada, tant de parcel·les com sense parcel·lar hi ha un bloc de lavabos on hi ha l’edifici d’homes amb dutxes i w.c , el de dones igualment amb dutxes i w.c i al mig una habitació petita amb banyera per a bebès amb calefacció pròpia.

Wàter químic .

Wifi gratuït.

Visites : No està permès l’accés a persones que no estiguin allotjades. No tenim passi de un dia.

Càmping Fageda

Zona acampada a la Garrotxa a Santa Pau Càmping Ecològic Lava. Al mateix bloc hi trobem la sala de rentar la roba, els plats . Hi ha piques comunes i també una rentadora i una assecadora amb capacitat fins a 8 kg de roba.

Tarifes   Reserva ara!

 

 

 

 

Copyright © 2018 Tots els drets reservats. Política de privacitat
Open chat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?