Càmping Ecològic Lava a Girocamping el gran aparador del sector

Càmping Ecològic Lava a Girocamping el gran aparador del sector

Càmping Ecològic Lava a Girocamping el gran aparador del sector

La Fira, organitzada per l’Associació de Càmpings de Girona, se celebra del 3 al 6 de març al Palau de Fires de Girona tindrà presència del Càmping Ecològic Lava de Santa Pau

El Saló reunirà en la seva 4a edició més d’un centenar de companys expositors, amb un notable increment d’empresas franceses.Amb la quarta edició de Girocamping, Girona es convertirà en el gran aparador del món del càmping. Com a novetat, aquest any la Fira creix en superfície i potencia les activitats destinades al públic i també les jornades dedicades als professionals.

La quarta edició de Girocamping, la Fira del sector del càmping i parcs de vacances, compta, fins al moment, amb 136 expositors entre elles  Ponis de la Garrotxa i Càmping Ecològic Lava amb un increment del 50% respecte l’edició anterior.

Càmping Ecològic Lava a Girocamping

Càmping Ecològic Lava a Girocamping

El Saló amplia en aquesta edició la seva zona d’exposició fins als 1.500 metres. En total disposarà de 5.000 metres quadrats d’exposició al recinte de la Fira i  2.800   metres quadrats més a l’exterior. Hi haurà dues carpes amb autocaravanes, caravanes i accessoris de càmping.

Durant quatre dies el Palau de Fires de Girona es transformarà en un gran càmping amb tota l’oferta d’activitats que es pot trobar en aquestes instal·lacions i que aquest any es potencien.  La recreació, que s’aconseguirà amb espais verds, arbres i altres elements, farà que els visitants puguin viure per unes hores tota l’oferta que es poden trobar en un càmping, envoltats de natura, i amb activitats i diversió per a tota la família.  S’han previst diferents espais tematitzats amb elements que recrearan les quatre estacions de l’any ja que hi ha un bon nombre de càmpings que obren tots els mesos.

Us hi esperem en aquesta nova edició amb les noventas d’ apuesta temporada.